Folksam slutar erbjuda Seniorkapital från 15 juni

Folksam har beslutat att stänga nyförsäljningen av Seniorkapital, det vill säga kombinationen av bolån och livförsäkring, från och med den 15 juni 2015.

– Vi engagerar oss i det som våra kunder bryr sig om genom att erbjuda ett tryggt pensionssparande. För att vara långsiktiga ska vi fokusera på pensionssparande och försäkringar, inte på att tillhandahålla lån, säger Lena Högfeldt, chef Affär Finans, Folksam.

Seniorkapital är den enda produkt som Folksam erbjuder som omfattar lån. Det har hittills erbjudits i samarbete med SBAB och har gett seniorer möjlighet att dryga ut sin pension genom att belåna sitt boende.

Kunder som redan har tecknat Seniorkapital berörs inte av förändringen.

För ytterligare information:
Lena Högfeldt, chef Affär Finans, Folksam, telefon 0708-31 64 38
Lotta Örtnäs, pressekreterare Folksam, telefon 0708-31 67 66

 

Följ oss på