Hans Andersson ny utredningschef för Folksam

Hans Andersson blir ny utredningschef för Folksam. Han tillträder tjänsten den 1 juni och efterträder då Klas Beskow som går i pension. Hans Andersson kommer närmast från en tjänst som gruppchef för utredare och riskansvariga i Stockholm och norra Sverige hos Folksam.

– Jag är mycket nöjd med att ha rekryterat en så välkvalificerad person som Hans att leda och fortsätta utveckla vårt utredningsarbete liksom avdelningens övriga processer. Han har gedigen kompetens och bra bakgrund för tjänsten. Utredningsarbetet är en viktig del av engagemanget för våra kunder, säger Marie Hallestrand, sektionschef på Folksams skadeenhet.

Hans Anderssons erfarenhet omfattar bland annat många års arbete hos Polismyndigheten. Han har varit anställd hos Folksam sedan 2012.

– Det känns glädjande att få ta mig an utmaningen att utveckla och förfina den utredningsverksamhet som Folksam har idag och detsamma gäller för de två övriga processerna riskhantering och regress, säger Hans Andersson.

Tjänsten som utredningschef är en del av Folksams skadeenhet. I den rollen blir Hans Andersson också avdelningschef för Gemensamma processer, som omfattar processerna utredning, riskhantering och regress.

För ytterligare information:
Marie Hallestrand, sektionschef Folksams skadeenhet, telefon 08-772 67 27
Lotta Örtnäs, pressekreterare Folksam, telefon 0708-31 67 66

Om Folksam
Folksam är ett kundägt företag. Vi erbjuder försäkringar och pensionssparande. Nästan varannan svensk är försäkrad hos Folksam och vi är en av Sveriges största kapitalförvaltare. Visionen är att våra kunder ska känna sig trygga i en hållbar värld. Läs mer på www.folksam.se

Följ oss på