Mark Johnson ny PA-medarbetare

Mark Johnson blir PA-medarbetare på Folksam. Han tillträder sin tjänst den 1 oktober och ska arbeta tillsammans med Folksamgruppens PA-ansvarige, Mojtaba Ghodsi.

– Jag är mycket nöjd med att ha rekryterat en så kvalificerad person som Mark och är glad att han ska bidra till att utveckla vår opinionsbildning och våra samhällskontakter, liksom vårt engagemang i de frågor som rör våra kunder, säger Folksamgruppens kommunikationschef, Erik von Hofsten.

Mark Johnsson är 37 år och kommer närmast från arbetet som PA-konsult på Diplomat Communications. Han har tidigare arbetat som politisk handläggare för Moderaterna i skatte- och näringsutskotten, samt som huvudsekreterare i arbetsgruppen för Moderaternas nya handlingsprogram.

– Det är spännande och utmanande att få jobba med viktiga frågor i ett stort, starkt och modernt företag där trygghet för kunderna och hållbarhet ligger i fokus, säger Mark Johnson.

För ytterligare information:

Erik von Hofsten, kommunikationschef Folksamgruppen, telefon 0722-30 20 26
Folksamgruppens pressjour, 08-772 66 60

Följ oss på