Karin Stenmar ny hållbarhetschef för Folksamgruppen

Från och med 1 december får Karin Stenmar ansvaret för hållbarhetsarbetet i Folksamgruppen. Karin har arbetat med hållbarhetsfrågor i drygt 15 år, sedan 2011 som miljöchef på Folksam och tidigare både som egen företagare och hållbarhetschef på Nudie Jeans.

– Det ska bli en spännande resa att bygga upp strukturen för hur vi tillsammans ska jobba hållbart. Att arbeta på ett företag som tar sitt samhällsansvar på allvar sporrar mig, säger Karin Stenmar, miljöchef, Folksamgruppen.

Hållbarhet utgör en viktig del av Folksamgruppens vision och svarar väl mot att vi är kundägda. Arbetet utgår från vår policy som innebär att vi ska ta ansvar för miljö och klimat, mänskliga rättigheter, hälsa och anti-korruption. Målet med hållbarhetsarbetet är att minimera risker, skapa bättre erbjudanden och öka kundnyttan.

– Vi är mycket glada att Karin nu tar på sig att samordna Folksamgruppens hållbarhetsarbete och ta oss vidare till nästa steg i detta viktiga arbete, säger Ylva Wessén, vice vd, Folksam.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Ylva Wessén, vice vd Folksam, +46 8-772 67 12
Karin Stenmar, hållbarhetschef Folksam, +46 70-831 66 76
Erik Evrén, tf presschef Folksam, +46 72-598 81 65

Följ oss på