Folksams kommentar till TV4-nyheternas inslag om Seniorkapital

TV4 Nyheterna gjorde igår ett uppföljande nyhetsinslag om vårt tidigare erbjudande Seniorkapital som baserade sig på ett längre reportage i Kalla Fakta som sändes den 20 december 2016. Inslaget kretsade bland annat kring en kund som hade svårigheter att ta sig ur det avtal han tecknat.

Seniorkapital togs fram för att det fanns ett behov av ett sådant erbjudande bland våra kunder som hade en låg pension. När det gäller Seniorkapital är rådgivningen oerhört viktig. För rätt person är det rätt produkt men samtidigt kan det vara fel produkt för fel person. Folksam har ca 3000 kunder som har tecknat Seniorkapital där den övervägande delen är nöjda. Precis som med alla Folksams produkter så diskuteras de alltid för att de ska passa våra kunder. Det som gjorde att vi slutade att erbjuda Seniorkapital i juni 2015 var förändringar och nya regler som gjorde att det inte längre gick att fortsätta erbjuda Seniorkapital.

Senaste inläggen i sociala medier

Facebook

Twitter

Folksams bloggar

2018-05-28

Var:  Haymarket, Stockholm När:  15 maj 2018 Hur många:  Cirka 50 personer Vad beslutades:  Vanliga stämmofrågor. Flera nya ledamöter vald...

2019-04-10

I höstas tog vi på Folksam initiativ till att samla myndigheter och cykelaktörer för att diskutera det gröna spännet på småbarnshjälmar. D...

Följ oss på