Folksam lanserar ny flockförsäkring för hundar

Från och med den 24 september lanserar Folksam en ny flockförsäkring för hundar. I försäkringen ingår en gemensam veterinärvårdsförsäkring samt möjlighet att teckna till livförsäkring.

– Det är roligt att vi nu har möjlighet att erbjuda en hundflocksförsäkring. Det gör att vi nu har ett alternativ för de som har många hundar och kan ge samma trygghet för alla i flocken, säger Jan Lindblom, marknadschef djuraffären Folksam.

Försäkringen kan tecknas av privatpersoner eller de med en registrerad och godkänd kennel, och minst fyra hundar måste ingå i flocken. Även möjlighet att teckna till livförsäkring finns.

– I vår försäkring ingår ett ansvars- och rättsskydd för kennlar i händelse av skadeståndskrav. Det är annars ofta ett tillägg. Dock ingår det inte för privatpersoner eftersom det är en del i hemförsäkringen, säger Jan Linblom.

Självrisker

Veterinärvård: 3000 kr + 25 procent av resterande skadekostnader per hund

Ansvar: 3000 kr + 25 procent av resterande skadekostnader

Rättsskydd: 3000 kr + 25 procent av resterande skadekostnader

Livförsäkring: Ingen självrisk

Senaste inläggen i sociala medier

Twitter

Folksams bloggar

2018-05-28

Var:  Haymarket, Stockholm När:  15 maj 2018 Hur många:  Cirka 50 personer Vad beslutades:  Vanliga stämmofrågor. Flera nya ledamöter vald...

2019-10-17

Om du bedriver forskning med fokus på barns hälsa, hälsofrämjande forskning inom vägtransportområdet och idrottsskador så har du chans att s...

Följ oss på