Ola Fernvall – Folksamgruppens nya kommunikationschef

Folksam har anställt Ola Fernvall som ny chef för Koncernkommunikation. Ola kommer närmast från en tjänst som chef för extern kommunikation hos ICA-gruppen.

​Ola Fernvall har en gedigen erfarenhet av kommunikation. Förutom ICA, där han varit i många år, har han en tidigare bakgrund som konsult bland annat hos Prime PR, där han till exempel tog fram en kommunikationsstrategi för hållbara investeringar samt jobbade mycket för företag i pensionsbranschen.

– Folksams vision att våra kunder ska kännas sig trygga i en hållbar värld känns just nu mer aktuell än någonsin. Därför är jag extra glad att välkomna Ola till oss på Folksam och ser stora möjligheter att tillsammans med medarbetarna på Koncernkommunikation ytterligare lyfta vår kommunikation och förstärka bilden av Folksam, säger Björn Nordin, chef Koncernstaben.

– Jag ser fram emot att bli en del av Folksam. Tillsammans med hela teamet inom Kommunikation vill jag utveckla en långsiktig och hållbar kommunikation som förstärker bilden av Folksam och vart vi är på väg​​, säger Ola Fernvall.

Ola Fernvall tillträder sin tjänst den 12 oktober. Han kommer att ingå i Koncernstabens ledningsgrupp.​

Följ oss på