Pernilla Glad ny chef för Människor och miljöer i Folksamgruppen

Pernilla Glad tillträder under våren rollen som chef Människor och miljöer i Folksamgruppen och ingår därmed i Folksams koncernledning. Närmast kommer hon från rollen som HR-direktör i Region Stockholm.

– Jag är mycket glad att Pernilla har tackat ja till att börja arbeta hos oss i Folksamgruppen och jag hälsar henne varmt välkommen. Pernilla har lång erfarenhet av HR-arbete i finansiella, industriella, privata och offentliga verksamheter. Därmed kan hon bidra till vår fortsatta utveckling och framgång som en attraktiv arbetsgivare och arbetsplats, säger Jens Henriksson, Folksamgruppens vd och koncernchef.

Pernilla Glad har mer än 20 års erfarenhet av arbete inom HR-området från olika branscher såsom Regeringskansliet, Tredje AP-fonden, OMX och Vattenfall.

– Jag ser verkligen fram emot att få vara med och bidra till Folksamgruppens fortsatta resa mot visionen, att kunderna ska känna sig trygga i en hållbar värld. Så möjligheten att fortsatt få skapa en attraktiv arbetsplats i Folksamgruppen var ett erbjudande jag lockades mycket av, säger Pernilla Glad.

Pernilla Glad efterträder Harriet Pontán som går i pension.

 

För ytterligare information:
Kajsa Moström, presschef Folksamgruppen, tel 0708-31 64 07

Följ oss på