Nu ökar Folksam tryggheten för våra fyrbenta vänner

Folksam förbättrar nu alla djurförsäkringar med mer förmånliga villkor. Syftet är bland annat att förenkla för kunderna och ge ett starkare skydd för deras djur samt förbereda framtida digitalisering och automatisering av skadehantering.

​Nu har Folksam uppgraderat alla djurförsäkringar och de nya villkoren innehåller rejäla förbättringar för kunderna. De innebär bland annat:

  • Samtliga djurförsäkringar har slopat maxbeloppet för röntgenundersökningarna MR, CT och Scint
  • Alla djurförsäkringar får en ny tidsperiod för den fasta delen av självrisken. Tidigare var den tidsperioden 125 dagar – från och med nu är det en självrisk per försäkringsår.
  • Folksam erbjuder ersättning för medicin och rehab i ordinarie veterinärvårdsförsäkring utan maxbelopp för hund med omfattning mellan och stor samt för katt med omfattning stor.
  • För att stärka vårt marknadsläge har hästförsäkringen fått en ny tariff med höjda maxbelopp i veterinärvårdsförsäkringen till 40 000 kronor, 80 000 kronor och 125 000 kronor. Till den ordinarie veterinärvårdsförsäkringen har Folksam dessutom lagt in samtliga moment från tilläggsförsäkringen ”Rehab extra” utan tidigare maxbelopp. ​

– Vi vill stärka vår konkurrenskraft och fortsätta ta marknadsandelar samt underlätta för framtida digitalisering och automatisering av skadeprocessen. Med dessa uppgraderingar av djurförsäkringarna tillgodoser vi ännu bättre våra kunders behov och gör det enklare att förstå vad som ingår i försäkringen, säger Jan Lindblom, erbjudandeansvarig på Folksams djuraffär (bilden).

Följ oss på