PRO väljer Folksam för medlemmarnas försäkringar

Pensionärernas riksorganisation, PRO, har tecknat nytt avtal med Folksam för medlemmarnas försäkringar. Avtalet innebär att samtliga försäkringserbjudanden till PRO:s 320 000 medlemmar samlas hos samma försäkringsgivare.

– Att vi efter tolv års uppehåll åter får chansen att samarbeta med PRO är vi är alldeles extra glada för. Folksams styrka är att skapa nytta för stora grupper och PRO är just en sådan grupp som vi prioriterar att samarbeta med. Nu ser vi fram emot en stark och nära relation med PRO och medlemmarna, säger Elisabeth Sasse, chef för Folksam Saks affär.

PRO:s medlemmar kan nu bland annat teckna försäkringarna Kollektiv hemförsäkring, Olycksfall 60+ samt Sjukdom 60+ hos Folksam. Försäkringarna ingår inte i medlemsavgiften utan erbjuds medlemmarna via utskick och medlemstidningen.

– Jag är också glad över att PRO återupptagit samarbetet med Folksam. Det ger oss möjlighet att samla flera försäkringar hos en och samma trygga och välkända försäkringsgivare. Det är viktigt för alla att vara försäkrade och genom Folksam kan PRO erbjuda bra och prisvärda medlemsförsäkringar, säger Johanna Hållén, förbundssekreterare PRO.

26 000 medlemmar som tidigare haft olycksfallsförsäkring i Trygg Hansa har fått erbjudande att flytta den till Folksam när försäkringsperioden löper ut den sista december.

Avtalet börja gälla den 1 januari 2021.

För ytterligare information:
Elisabeth Sasse, chef för Folksam Saks affär, 08-772 69 36
Folksam Pressjour, telefon 08-772 66 60

Följ oss på