Folksam förlänger med Honda och Riddermark Bil

Som i ett led att erbjuda sina kunder en trygg och smidig start på bilägandet väljer nu både Honda och Riddermark Bil att förlänga sina samarbeten med Folksam. Samarbetsavtalen innebär att både Hondas såväl som Riddermarks kunder erbjuds en förmånlig bilförsäkring märkt med Bra Miljöval – världens tuffaste miljömärkning.

Riddermark Bil är Sveriges största renodlade begagnatbilhandlare som just nu befinner sig i en expansiv fas. Avtalet sträcker sig över två år och innebär att alla Riddermarks kunder erbjuds att teckna den miljömärkta försäkringen ”Rivstart” kostnadsfritt i två veckor, en försäkring som motsvarar Folksams bilförsäkring Stor. Efter den kostnadsfria perioden erbjuds kunden fortsatt försäkring.

– Vi sökte en erfaren samarbetspartner som vill utvecklas med oss, men också en aktör som kan erbjuda våra kunder trygghet genom marknadens bästa försäkringar – därför valde vi att gå med Folksam, säger Alexander Riddermark, vd på Riddermark Bil.

– Vi är väldigt glada över det fortsatta förtroendet från Riddermark Bil. Det är en otroligt spännande aktör med väldigt tydliga mål om att bli ännu större, vi ser fram emot att bidra på deras tillväxtresa genom att erbjuda vår prisvärda, trygga och miljömärkta bilförsäkring till ännu fler, säger Josef Halldelius, chef Motoraffären på Folksam.

Samarbetet mellan Folksam och Honda sträcker sig tillbaka till tidigt 2000-tal och förlängningen sträcker sig över tre år. Det förnyade avtalet innebär att Honda fortsatt kan erbjuda sina kunder en attraktiv och heltäckande försäkring till ett väldigt bra pris. 

– Vi har en lång historik och ett väl fungerande samarbete med Honda, något vi ser fram emot att utveckla ännu mer framåt. Vi ser oss själva som en proaktiv partner som gör allt för att, på ett flexibelt och lyhört sätt möta våra kunders höga förväntningar, avslutar Josef Halldelius.

Om Folksams bilförsäkringar

•    Folksam försäkrar över 900 000 bilar i Sverige
•    Kundservice och skadehantering i toppklass – 9 av 10 i snittbetyg för skadehantering och 9 av 10 är nöjda med Folksams kundservice.
•    Märkt med Bra Miljöval– Försäkringen är märkt enligt Naturskyddsföreningens märkning Bra Miljöval – världens tuffaste miljömärkning.
•    10% rabatt om du också har hemmet försäkrat hos Folksam, dessutom extra rabatt med flera bilar och om du kör en miljövänlig bil.

 

Folksams pressjour
08-772 66 60
pressjour@folksam.se

Följ oss på