Håkan Svärdman – tillträder som ansvarig för strategisk utveckling inom Marknad och försäljning

Håkan Svärdman tillträder den 1 juni rollen som ansvarig för strategisk utveckling inom Marknad och försäljning. Håkan Svärdman återvänder därmed till Folksam efter knappt fyra år som samhällspolitisk chef på Forena.

– Jag är glad att välkomna Håkan Svärdman tillbaka till Folksam. Han kommer att med sin unika expertkunskap om såväl försäkringsbranschen som den svenska fackliga rörelsen att bidra med analys och framtagande av rapporter och utredningar, vilket är en viktig och välkommen förstärkning för Marknad och försäljning, säger Anna-Karin Laurell.

– Det känns fantastisk roligt att få kliva ner från läktaren och in på en ny spelplan och få arbeta direkt mot marknaden och försäljningen av försäkringar, vilket jag ser fram emot. Särskilt att få befinna sig i skärningspunkten där det analytiska perspektivet kombineras med ett tydligt operativt uppdrag. Det är en utmaning jämfört med min tidigare roll på Folksam som jag ser fram emot att axla. Dessutom gillar jag ömsesidiga bolag, säger Håkan Svärdman.

För mer information, kontakta Folksams pressavdelning:
08-27 20 40
press@folksam.se

Följ oss på