Christopher Constantien blir ny marknadschef på Folksam

Christopher Constantien har utsetts till ny marknadschef på Folksam efter Lena Strand. Christopher är idag marknadschef på KPA Pension men har tidigare även jobbat med Folksams varumärke, bland annat i rollen som varumärkesstrateg.

– Jag är mycket glad att välkomna Christopher Constantien som ny marknadschef på Folksam. Christopher har en lång erfarenhet av att jobba med varumärkesfrågor och marknadsföring, både inom och utanför Folksamgruppen, och kommer att ha en viktig roll i det fortsatta arbetet med att profilera Folksams varumärke och vårt erbjudande, säger Anna-Karin Laurell, chef Marknad och försäljning.

Christopher Constantien kommer att ingå i ledningsgruppen för Marknad och försäljning på Folksam och tillträder rollen som marknadschef efter sommaren.

– Jag är väldigt glad över att få förtroendet att bli ny marknadschef på Folksam. För mig som tror på kraften i ett bra varumärkes- och kommunikationsarbete, gillar det som varumärket Folksam står för och ser den potential som finns framåt så är detta såklart ett drömjobb. Jag ser fram emot att lära känna mina nya kollegor, ta del av deras erfarenheter och tankar och tillsammans fortsätta skapa kommunikation som bygger vårt varumärke starkare, säger Christopher Constantien, tillträdande marknadschef på Folksam.

För ytterligare information, kontakta Folksams pressavdelning:
E-post: press@folksam.se
Tel: 08-27 20 40

Om Folksam
Folksam är ett kundägt företag. Vi erbjuder försäkringar och pensionssparande. Nästan varannan svensk är försäkrad hos Folksam och vi är en av Sveriges största kapitalförvaltare. Visionen är att våra kunder ska känna sig trygga i en hållbar värld. Läs mer på www.folksam.se

Följ oss på