Folksam tillsätter två nya chefer inom Marknad och försäljning

Folksam har tillsatt två nya chefer inom Marknad och försäljning. Christopher Constantien blir ny marknadschef på Folksam och Fredrik Nyberg blir ny sektionschef för Rådgivning på Folksam.

Christopher Constantien är idag marknadschef på KPA Pension och Fredrik Nyberg arbetade tidigare som avdelningschef för Rådgivning och försäljning på Folksam Liv.

– Jag är mycket glad att välkomna Christopher Constantien och Fredrik Nyberg till sina nya roller här på Folksam. De har båda visat att de har den kompetens som jag vill få in i ledningsgruppen. Christopher Constantien har i sin roll som marknadschef på KPA Pension varit starkt bidragande i den varumärkesförflyttning som KPA Pension gjort och Fredrik Nyberg har utvecklat arbetssättet i rådgivningen, vilket lett till både en ökad livförsäljning och en effektivare organisation, säger Anna-Karin Laurell, chef Marknad och försäljning.

Fredrik Nyberg tillträdde sin tjänst den 9 maj och Christopher Constantien tillträder efter sommaren

För ytterligare information, kontakta Folksams pressavdelning:
E-post: press@folksam.se
Tel: 08-27 20 40

Om Folksam
Folksam är ett kundägt företag. Vi erbjuder försäkringar och pensionssparande. Nästan varannan svensk är försäkrad hos Folksam och vi är en av Sveriges största kapitalförvaltare. Visionen är att våra kunder ska känna sig trygga i en hållbar värld. Läs mer på www.folksam.se

Följ oss på