Ragnhild Lindegren ny skadedirektör på Folksam

I början av 2023 börjar Ragnhild Lindegren som ny skadedirektör på Folksam och tar plats i koncernledningen. Ragnhild är för närvarande Head of Nordic Claims center på If och har arbetat i olika roller på If bl a som chef för kundcenter och som chef för affärsutveckling, men även som CIO på Nordax Bank.

– Jag är mycket glad att hälsa Ragnhild välkommen till Folksam. Hon bidrar med en lång erfarenhet av ledarskap och har en bakgrund inom både IT och affärsutveckling utöver skadereglering. Det är viktiga erfarenheter i det fortsatta arbetet med att utveckla den sammanhållna kundupplevelsen så att vi kan fortsätta jobba mot målet att ha branschens mest nöjda kunder, säger Ylva Wessén, vd och koncernchef Folksamgruppen.

– Jag ser mycket fram emot att få lära känna alla nya kollegor och att bidra till Folksams viktiga uppdrag för både kunder och samhälle. Mitt intryck är att Folksam har högt engagerade medarbetare med ett genuint driv för att göra kunderna trygga. Företaget har sunda värderingar och en vilja att bidra till en mer hållbar värld. Det känns därför oerhört inspirerande att få bli en del av Folksam, säger Ragnhild Lindegren.

Annkristine Wuopio Mogestedt går i pension vid årsskiftet efter 18 år som skadedirektör och totalt 34 år Folksam.

För mer information, kontakta Folksams pressavdelning:
08-27 20 40
press@folksam.se

Följ oss på