Folksams Christopher Constantien utsedd till Sveriges bästa marknadschef

Under torsdagskvällen korade tidningen Resumé Sveriges bästa marknadschefer och Folksams marknadschef Christopher Constantien utsågs till bästa marknadschef i kategorin Bank- och försäkring.

Christopher Constantien och Folksam får priset för att i konkurrens med både uppstickare och traditionella aktörer lyckats förflytta Folksams varumärke allra mest inom bank- och försäkringsbranschen.

– Jag är mycket glad för vinsten i Sveriges bästa marknadschef 2022. Det är ett otroligt fint bevis på ett imponerande teamwork, inte bara från alla fina medarbetare som skapar fantastisk kommunikation men också från alla medarbetare på Folksam som varje dag lever upp till vårt varumärkeslöfte och stärker vår position som företaget med stort hjärta, säger Christopher Constantien, marknadschef på Folksam.

Om Sveriges bästa marknadschefer
Tidningen Resumé mäter tillsammans med Xtreme hur 330 varumärken har utvecklats från hösten 2021 till hösten 2022. Mätningen görs med en rikstäckande panel och Xtreme mäter kundernas preferens att välja de olika varumärkena, men väger också in om det är ett tänkbart val och hur differentierat kunderna upplever att varumärket är utifrån attribut. Vinnaren i respektive kategori är den som stärkt sitt varumärke mest utifrån varumärkets förutsättningar och kategorins utmaningar.

– Jag är både glad och stolt över att Christopher och Folksam får detta pris. Christopher besitter en djup varumärkesstrategisk kunskap och har visat att knepiga frågor som försäkring och pension kan upplevas och uppskattas av väldigt många bara den kommunikativa känslan är den rätta, säger Anna-Karin Laurell, chef marknad- och försäljning på Folksam.

Tidigare i höst lanserade Folksam nya filmer inom ramen för konceptet ”För allt du älskar” som lanserades 2020. Se den senaste filmen här: https://www.youtube.com/watch?v=pIGVOAXnQAQ

För mer information, kontakta Folksams pressavdelning:
Telefon: 08-27 20 40
E-post: press@folksam.se

Om Folksam
Folksam är ett kundägt företag. Vi erbjuder försäkringar och pensionssparande. Nästan varannan svensk är försäkrad hos Folksam och vi är en av Sveriges största kapitalförvaltare. Visionen är att våra kunder ska känna sig trygga i en hållbar värld. Läs mer på www.folksam.se.

Följ oss på