Vilket är Sveriges mest ikoniska försäkringsbolag?

I Brasilien har en AI–duell mellan välkända snabbmatskedjor pågått. Folksam har inspirerats och idag synliggör bolaget AI–svaret på frågan: Vilket är Sveriges mest ikoniska försäkringsbolag? 

Efter den senaste veckans AI-duell mellan snabbmatskedjor i Brasilien, kunde inte Folksam låta bli att också fråga ChatGPT vilket försäkringsbolag som är det mest ikoniska. Inspirerade av svaret vill nu försäkringsbolaget synliggöra det AI-svar man fått. Fast lokalt i Sverige, och på digital utomhusmedia. 

– Vi vill vara med i utmaningen och flirta med den pågående ikon-duellen i Brasilien. Men ta det till försäkringsbranschen i Sverige, säger Lina Gooch chef för kreativa hubben på Folksam som ligger bakom idén. 

The Drum | Ad Of The Day: Burger King Responds To McDonald’s ChatGPT Taunt 

För mer information, kontakta Folksams pressavdelning:
08-27 20 40
press@folksam.se

Följ oss på