Folksam Fastigheter välkomnar ABF till nya lokaler i Göteborg

Folksam Fastigheter har tecknat hyresavtal med ABF Vuxenutbildning AB. Hyresavtalen omfattar ca 2 800 kvadratmeter i fastigheten Gårda 19:7 i Göteborg.  I lokalerna kommer ABF Vux att bedriva vuxen- och SFI utbildningar och inflyttning beräknas ske i januari 2024. Newsec har bistått Folksam Fastigheter i uthyrningsarbetet.

– Vi på Folksam Fastigheter är väldigt glada över att välkomna ABF Vux i Göteborg som ny hyresgäst hos oss. Jag är övertygad om att lokalerna kommer passa ABF Vux:s verksamhet bra och vi ser fram emot ett långt samarbete tillsammans, säger Jan Sterne, senior Asset Manager på Folksam Fastigheter.

Folksam Fastigheter är en av de medverkande i Handslaget som är Göteborg Stads satsning på cirkulärt byggande. De planerade anpassningarna av lokalerna inför ABF Vux:s inflyttning går i linje med detta med återbruk och hållbarhet i fokus.

– Det känns väldigt roligt att inom kort flytta in i nya lokaler. Att hyra av Folksam som har ett tydligt hållbarhetsfokus och är lyhörda för sina hyresgästers önskemål känns tryggt och jag är övertygad om att hela vår verksamhet kommer att få ett rejält lyft i samband med flytten, säger Marie Rydne , vd på ABF Vux.

Fastigheten Gårda 19:7 ägs av Folksam Liv

För ytterligare information, kontakta Folksams pressavdelning:
Telefon: 08-27 20 40
E-post: press@folksam.se

Om Folksam
Folksam är ett kundägt företag. Vi erbjuder försäkringar och pensionssparande. Nästan varannan svensk är försäkrad hos Folksam och vi är en av Sveriges största kapitalförvaltare. Visionen är att våra kunder ska känna sig trygga i en hållbar värld. Läs mer på www.folksam.se

Följ oss på