Folksam Group comments on Swedbank

We look seriously at the information given in the Swedish Television and the TV-programme Uppdrag Granskning. The Folksam Group values transparency and clarity in the way Swedbank carries out its work to fight money laundering. It is a question of confidence, with serious implications for the financial standing of Swedbank. It also affects our customers. As we have previously communicated, we are still awaiting the investigation of the regulatory authorities.

The Swedish Economic Crime Authority has today conducted a raid at the Swedbank HQ. The Folksam Group has no comments to make on it since the raid is part of an ongoing preliminary investigation connected to the potential unauthorised disclosure of inside information.

Latest posts in social media

Twitter

Folksams bloggar

2020-06-23

Just nu genomför vi på Folksam en undersökning om gravidas bilbältesanvändning tillsammans med Chalmers industriteknik. Undersökningen är ö...

2020-05-19

I fredags släppte vi på Folksam ett nytt hjälmtest. Nytt för i år är att vi på Folksam genomförde testet med stöd från intresseorganisati...

2020-03-08

I dag på internationella kvinnodagen vill jag göra er uppmärksamma att det även behöver arbetas med att få bort ojämlikheter i transportsyst...

Follow us on