Christina Sjölund – new Manager Folksam Group external financial communication

Christina Sjölund has taken up the position as Manager of Folksam Group external financial communication. Christina has extensive experience in financial communication, from the public sector to listed companies and in various industries.

The Folksam Group aims to be perceived as an attractive business partner in the financial markets. To build trust, the Folksam Group has since 2010 communicated as a listed company, with simultaneous information for everyone and using traditional IR. For example, the company issues annual and sustainability reports, quarterly reports and organizes quarterly meetings.

– I am very pleased to have recruited such an experienced person as Christina Sjölund to develop our financial communication, says Nina Stridsberg, Vice President and Head of Communication Counselling within Folksam Group Communications.

– My goal is to ensure that the financial communication is characterized by transparency and openness, says Christina Sjölund. Focus is on profiling the Folksam Group’s goals and strategies, as an important player in the financial market.

Latest posts in social media

Twitter

Folksams bloggar

2020-03-08

I dag på internationella kvinnodagen vill jag göra er uppmärksamma att det även behöver arbetas med att få bort ojämlikheter i transportsyst...

2020-02-13

Idag hade Rapport (02:28 in i nyhetssändningen) en nyhet om att regeringen beslutar om ett nytt delmål om att antalet döda i trafiken ska halver...

2019-10-17

Om du bedriver forskning med fokus på barns hälsa, hälsofrämjande forskning inom vägtransportområdet och idrottsskador så har du chans att s...

Follow us on