Christina Sjölund – new Manager Folksam Group external financial communication

Christina Sjölund has taken up the position as Manager of Folksam Group external financial communication. Christina has extensive experience in financial communication, from the public sector to listed companies and in various industries.

The Folksam Group aims to be perceived as an attractive business partner in the financial markets. To build trust, the Folksam Group has since 2010 communicated as a listed company, with simultaneous information for everyone and using traditional IR. For example, the company issues annual and sustainability reports, quarterly reports and organizes quarterly meetings.

– I am very pleased to have recruited such an experienced person as Christina Sjölund to develop our financial communication, says Nina Stridsberg, Vice President and Head of Communication Counselling within Folksam Group Communications.

– My goal is to ensure that the financial communication is characterized by transparency and openness, says Christina Sjölund. Focus is on profiling the Folksam Group’s goals and strategies, as an important player in the financial market.

Latest posts in social media

Twitter

Folksams bloggar

2020-08-28

  De allvarliga olyckorna i Järvsös bergscykelpark har skapat diskussion. Självklart innebär downhill en risk i och med hög hastighet i k...

2020-08-17

Ingen har väl undgått att media rapporterat om olyckor i samband med användning av elsparkcyklar. Vi på Folksam har tidigare studerat detta men...

2020-06-23

Just nu genomför vi på Folksam en undersökning om gravidas bilbältesanvändning tillsammans med Chalmers industriteknik. Undersökningen är ö...

Follow us on