Folksam och Vision fördjupar samarbetet

Folksam och fackförbundet Vision har haft avtal om hemförsäkring i över 20 år och från den 1 september utökas samarbetet genom att inkludera samtliga Folksams boendeförsäkringar för Hem, Villa och Bostadsrätt till medlemspris för Visions drygt 200 000 medlemmar.

– Vi är glada över fortsatt förtroende och att vi utvecklar vårt samarbete ytterligare. Vision har ett stort engagemang för klimatfrågor och hållbarhet, något som ligger oss i Folksam varmt om hjärtat. Att nu få erbjuda Visions alla medlemmar en miljömärkt försäkring känns därför extra bra, säger Lena Wallin, Kundansvarig inom facklig försäljning på Folksam.

Det nya avtalet började gälla 1 september 2023 och innebär att Visions alla medlemmar kommer att bli erbjudna Folksams hem- och boendeprodukter till ett förmånligt pris.

– Vi jobbar för ett hållbart arbetsliv både i och utanför jobbet eftersom privatlivet och arbetslivet är så nära sammanlänkade, våra medlemmar ska känna sig trygga både på jobbet och i vardagen. Vi är glada att kunna erbjuda förmånliga medlemsförsäkringar i Folksam, säger Karin Ersson Josefsson, Försäkringsansvarig Ombudsman på Vision.

Om Vision 
Det ledande fackförbundet – förbundet med cirka 207 000 medlemmar finns inom tusentals olika yrken och bildar tillsammans ett värdefullt nätverk. Vision är en feministisk organisation, partipolitiskt obundna och ingår i TCO.

För mer information, kontakta Folksams pressavdelning:
08-27 20 40
press@folksam.se

Följ oss på