Folksam försäkrar Helsingborg Open 2013

Folksam har av Svenska Golfförbundet fått uppdraget att vara försäkringsgivare för Helsingborg Open, Sveriges nya tävling på Ladies European Tour och som genomförs den 5-8 september.

Som arrangör av Helsingborg Open måste Svenska Golfförbundet i enlighet med kraven för Ladies European Tour ha försäkringar för arrangemanget. Avtalet som nu tecknats mellan Folksam och Svenska Golfförbundet omfattar ansvarsförsäkring* för tävlingen.

– Vi engagerar oss i det som våra kunder bryr sig om och därför är det glädjande att vi genom det senaste avtalet med Svenska Golfförbundet kan fortsätta stärka vår position som idrottens försäkringsbolag, säger Lars-Inge Svensson, chef Folksam idrott.

Uppdraget att försäkra Helsingborg Open är den senaste i raden av större idrottsarrangemang i Sverige som försäkrats av Folksam, bland dessa återfinns Dam-EM i fotboll 2013, Ishockey-VM 2012 och 2013 och Handbolls-VM 2011.

* Försäkring som gäller för tillfällen då försäkringstagaren krävs på skadestånd för att ha skadat någon eller någon annans egendom.

För ytterligare information:
Lars-Inge Svensson, chef Folksam idrott, telefon 0708-31 52 17
Andreas Jerat, presschef Folksam, telefon 0708-31 58 01

Följ oss på