Lärarförsäkringar blir en ännu viktigare samarbetspartner för Folksam

Lärarförsäkringar har valt Folksam som samarbetspartner även för de försäkringar som tidigare låg i Förenade Liv. Lärarförsäkringar valde att följa med i den beståndsöverlåtelse från Förenade Liv till Folksam som genomfördes den 1 juni 2018.

Sedan tidigare är Folksam försäkringsgivare för bland annat Lärarförsäkringars hemförsäkring. Lärarförsäkringar med cirka 270 000 försäkrade medlemmar är därför en av Folksams viktigaste samarbetspartners.

– Lärarförsäkringar har sedan tidigare samarbetat med både Folksam och Förenade Liv. Eftersom Lärarförsäkringar nu har valt Folksam som samarbetspartner även för de försäkringar som tidigare låg i Förenade Liv har Lärarförsäkringar blivit en ännu viktigare samarbetspartner för Folksam, säger Anna-Karin Laurell, chef affärsområde Liv i Folksam.

– Lärarförsäkringars uppgift är att erbjuda Sveriges lärare riktigt bra och förmånliga försäkringar. Den nya överenskommelsen med Folksam stärker vårt totala erbjudande ytterligare, bland annat genom förbättrade seniorförsäkringar och ännu starkare och förmånligare livförsäkringserbjudanden, säger Marika Granström, VD på Lärarförsäkringar.

– Samarbetsavtalet med Folksam ger medlemmarna i Lärarnas Riksförbund och Lärarförbundet försäkringslösningar med hög medlemsnytta, säger Lärarförsäkringars styrelseordförande Lars Hallenberg i en kommentar.

Contacts:
Kajsa Moström +46708-31 64 07
kajsa.forsberg-mostrom@folksam.se
Folksam Group Press office +468-772 60 660

Senaste inläggen i sociala medier

Twitter

Folksams bloggar

2021-08-26

Nu i veckan anordnas en konferens med fokus på hjärnskakningar inom idrotten. Folksam försäkrar nio av tio idrottare i Sverige, vilket gör att...

2021-07-19

Se hit alla ryttare! Är hjälmen bra? Som alltid när vi testar hjälmar är det omöjligt att veta i förhand vilken hjälm som kommer bli bäst....

2021-07-14

Bara var tredje fyraåring åker bakåtvänt. Redan vid tre års ålder vänder 20 procent av svenska föräldrar sina barn framåt i bilen. Detta ...

Följ oss på