Folksam hyr ut 1100 kvm till RELEX Solutions

Folksam har tecknat ett nytt hyresavtal med RELEX Solutions om 1107 kvm kontor i fastigheten Duvan 6 i centrala Stockholm och inflyttning sker i februari 2025. Fastigheten Duvan 6 ligger på Klara Södra Kyrkogata 1, nära Centralstationen.

Avanti har bistått Folksam i uthyrningsarbetet. CBRE har varit rådgivare till hyresgästen.

– Vi på Folksam är glada över att kunna välkomna RELEX Solutions som ny hyresgäst hos oss. Jag är övertygade att de kommer att trivas bra i sina nya lokaler i Duvan 6 som är en välskött fastighet i ett centralt och attraktivt läge i Stockholm, säger Erik Löfberg, tillgångsförvaltare på Folksam Fastigheter.

– We are happy that we found our new home at Copper Building and cant wait for the move! The location, optimal layout and landlords commitment on developing a vibrant property made the decision easy for us. Anna Martevo, Global Workplace Lead, RELEX Solutions.

Fastigheten Duvan 6 ägs av KPA Pension som är en del av Folksamgruppen.

Förhyrningen innebär en samlokalisering för RELEX Solutions. Idag har de kontor på Kungsgatan 54, Kungsgatan 27 samt hos United Spaces på Klarabergsviadukten 63.

För ytterligare information, kontakta Folksams pressavdelning:
Telefon: 08-27 20 40
E-post: press@folksam.se

Om Folksam
Folksam är ett kundägt företag. Vi erbjuder försäkringar och pensionssparande. Nästan varannan svensk är försäkrad hos Folksam och vi är en av Sveriges största kapitalförvaltare. Visionen är att våra kunder ska känna sig trygga i en hållbar värld. Läs mer på www.folksam.se

Följ oss på