Folksam Fastigheter tecknar nytt hyresavtal med Klara Consulting AB

Folksam Fastigheter har tecknat ett nytt hyresavtal med Klara Consulting AB om totalt 1533 kvm kontor i fastigheten Duvan 6. Beräknad inflytt sker i etapper med start under kvartal 2 2022.

– Det känns väldigt bra att välkommna Klara Consulting som ny hyresgäst hos oss på Folksam. Duvan 6 är en välskött fastighet som ligger på ett attraktivt läge i Stockholm så vi är övertygade om att Klara Consulting kommer att trivas, säger Erik Löfberg, tillgångsförvaltare på Folksam Fastigheter.

Avanti har bistått Folksam Fastigheter i uthyrningsarbetet.

För ytterligare information:
Folksams pressavdelning på telefon 08-772 66 60 alt via e-post pressjour@folksam.se
www.folksam.se

Om Folksam
Folksam är ett kundägt företag. Vi erbjuder försäkringar och pensionssparande. Nästan varannan svensk är försäkrad hos Folksam och vi är en av Sveriges största kapitalförvaltare. Visionen är att våra kunder ska känna sig trygga i en hållbar värld. Läs mer på www.folksam.se

Följ oss på