Svenska Fotbollförbundet förlänger med Folksam till 2020

Svenska Fotbollförbundets samarbete med Folksam är ett av förbundets mångårigaste. I åtskilliga decennier har fotbollsspelarna varit försäkrade genom Folksam och nu förlänger och förstärker parterna samarbetet ytterligare. Det nya avtalet sträcker sig ända fram till 2020 och under dessa sex år kommer Folksam vara nationell partner till svensk fotboll.

− Vi är oerhört glada över att Folksam på det här viset befäster och stärker sitt engagemang i svensk fotboll. Det här visar hur långsiktigt vi bägge ser på samarbetet, säger Håkan Sjöstrand, generalsekreterare på SvFF.

Det nya avtalet handlar inte bara om en förlängning utan också en vidareutveckling av det mångåriga samarbetet. Spelarförsäkringen som sådan utvecklas som produkt.

− Vi engagerar oss i det som våra kunder bryr sig om. Den satsning vi nu gör riktar sig till spelarna, främst inom breddfotbollen med inriktning på att förebygga skador, säger Lars-Inge Svensson, chef Folksam Idrott och syftar på projektet Spelklar som sjösätts till säsongsstarten.

Med bland annat en ny telefontjänst ska spelare snabbt kunna få medicinsk rådgivning och hjälp vid skada. Mer information om detta projekt kommer inom kort.

För ytterligare information:
Lars-Inge Svensson, chef Folksam Idrott, telefon 0708-31 52 17

 

Senaste inläggen i sociala medier

Twitter

Folksams bloggar

2021-03-04

  Tillsammans med stiftelsen Chalmers Industriteknik har vi på Folksam genomfört en studie där vi kartlagt hur gravida använder bältet. S...

2020-08-28

  De allvarliga olyckorna i Järvsös bergscykelpark har skapat diskussion. Självklart innebär downhill en risk i och med hög hastighet i k...

2020-08-17

Ingen har väl undgått att media rapporterat om olyckor i samband med användning av elsparkcyklar. Vi på Folksam har tidigare studerat detta men...

Följ oss på