Bokslutskommuniké 2015: Folksam med dotterföretag

Folksam med dotterföretag avslutade 2015 med ännu ett starkt kvartal inom både livförsäkring och sakförsäkring. Samtidigt präglades perioden av förberedelser inför 2016 och framåt. Jag är mycket glad över att vi äntligen verkar under det nya Solvens 2-regelverket, som har krävt omfattande arbete. Vi behöver fortfarande finslipa på arbetssätten, men i grunden innebär den här förändringen att vi idag är ett mer modernt finansiellt företag jämfört med före årsskiftet, säger Folksams vd Jens Henriksson.

Läs mer i bifogad bokslutskommuniké eller gå in på nyhetsrum.folksam.se/ir/.

Se också kort kommentar från Folksam vd Jens Henriksson här:

Pia Marions, CFO Folksam, telefon 0708-31 55 64
Juha Hartomaa, investerarrelationer Folksam, telefon 0708-31 65 26

Följ oss på