Unionens arbetslöshetskassa ny hyresgäst hos Folksam

Unionens arbetslöshetskassa blir nästa hyresgäst i Folksams lokaler vid Skanstull i Stockholm, i linje med det pågående arbetet att utveckla kvarteret Tullgården.

– Vi är glada över att kunna hyra ut moderna och effektiva kontorslokaler till Unionens arbetslöshetskassa i ett av Stockholms mest spännande framtidsområden. Här utvecklas Söderstaden bland annat med ny tunnelbanelinje, stora kommande volymer av kontor, bostäder och rekreation precis intill vattnet. Vi ser en stark efterfrågan på kontorslokaler idag, så det är naturligtvis roligt att vi kan erbjuda marknaden bra kontor i ett så fint läge, säger Malin Lövemark, asset manager på Folksams fastighetsavdelning.

Folksams lokaler i Skanstull har förändrats i takt med att verksamheten gått över till aktivitetsbaserade arbetssätt, vilket har frigjort stora ytor. 2015 flyttade Riksidrottsförbundet in i lokalerna vid Skansbrogatan och skapade ”Idrottens hus”. Arbete pågår fortfarande med att ställa i ordning lokaler för fler hyresgäster.

– Folksam kan erbjuda ändamålsenliga lokaler som stödjer vår vision att vara det självklara valet, en attraktiv medlemsorganisation för alla inom vårt verksamhetsområde och för medarbetare med rätt kompetens nu och för framtiden. Vi är med andra ord mycket glada över den här lösningen, säger Unionens arbetslöshetskassas kassaföreståndare Harald Petersson.

Lokalen uppgår till 2 450 kvadratmeter. Tillträdet är den första februari 2018.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Malin Lövemark, asset manager Folksam, 0725-82 65 10
Juha Hartomaa, kommunikation Folksam, 0708-31 65 26

Följ oss på