Allt fler kunder använder Folksams webbshop

Folksams webbshop går allt bättre. Nu förbättrar vi funktionaliteten så att sidan anpassas ännu mer efter kundernas behov.

Allt fler av Folksams kunder hittar in till Folksams webbshop där vi säljer säkerhetsprodukter för hemmet och familjen. Nu pågår ett stort arbete för att göra sidan ännu mer tillgänglig för besökarna genom att utveckla specifika kunderbjudanden till utvalda grupper samt erbjuda produkter beroende på vilken fas kunderna är i, sett till deras relation med Folksam.

– Det är kul att se att allt fler hittar in till vår webbshop och vi jobbar på flera fronter för att göra den ännu mer attraktiv. Nu har vi lagt in webbshoppen på Mina sidor så att den även syns tydligt där, säger Kent Lindmark, chef skadeförebyggande.

Det pågår även ett arbete med att ta fram värdebevis som kan ges till kunder som kompensation, vid event eller enskilda kampanjer.

– Vi ser även framför oss att skadehandläggare framöver ska kunna hjälpa kunder att enkelt beställa trygghetsprodukter som till exempel brandsläckare eller brandlarm, säger Kent Lindmark.

Webbshoppen har nyligen utvecklats genom att barnsäkerhet har lagts till som en egen kategori och vi lägger ständigt upp nya produkter.

– Vi har nyligen tagit in flera produkter ​som våra kunder efterfrågar men även sådant som vi ser att besökarna kan ha ett behov av. Nu går det till exempel att köpa är hästtäcke, ett nanoskydd för mobilen och en hjärtstartare, som efterfrågas både av bostadsrätts- och idrottsföreningar, säger Kent Lindmark.

Här hittar du Folksams webbshop

Folksams pressjour
+46 8-772 66 60
pressjour@folksam.se

Följ oss på