Ylva Wessén om ledarskap och hållbarhet i TV4 Growth

Ylva Wessén, Folksams vd och koncernchef gästar TV4s webbserie Growth Executive Talk. Här presenterar hon Folksams och sin syn på jämställdhet, hållbarhet och ledarskap.

Det är i andra avsnittet av TV4Growth Executive Talk som Ylva Wessén deltar. Förutom jämställdhet, hållbarhet och ledarskap belyser hon även det ansvar det innebär att vara en ledande aktör inom försäkring och pensionssparande. Utmaningen och viktigast av allt är att få kunderna att känna sig trygga i en hållbar värld.

– Kundmötet är viktigast av allt och vi har som mål att ha branschens mest nöjda kunder. Det arbetar vi med både på det personliga planet samt genom digitala möten. Som ett kundägt företag är det extra viktigt att vi levererar på alla plan.

Se avsnittet här

 

Följ oss på