Folksam välkomnar SEB till Canvashuset Långan 1 i Malmö

Folksam Fastigheter har tecknat ett nytt hyresavtal med SEB Malmö. Hyresavtalet gäller drygt 4 500 kvadratmeter i Långan 1 på Gibraltargatan 5–9 i Malmö och infattar såväl kontor som banklokal. Inflyttning sker under andra kvartalet 2024.

–  Folksam Fastigheter är mycket glada över att kunna välkomna SEB Syd till sitt nya huvudkontor i Malmö. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete där vi tillsammans skapar en modern och attraktiv arbetsplats med fokus på hållbarhet, säger Erik Löfberg, Senior Asset Manager Folksam Fastigheter.

Hållbarhet är högt prioriterat för Folksam Fastigheter och den lokal som SEB Syd ska flytta in i har en hög miljöklassificering i LEED Platinum.

– Vi är mycket glada över att kunna flytta till en fastighet som är bättre anpassad för vår växande verksamhet här i Malmö. I den nya fastigheten kommer vi att få moderna arbetsplatser som är byggda med fokus på att det ska vara lätt att mötas, samarbeta och må bra för både kunder och anställda. Här får vi också möjlighet till ny teknik som gör det möjligt att även möta våra kunder digitalt på ett bra sätt, säger Veine Svensson, chef för distrikt Syd i SEB.

Newsec har bistått Folksam Fastigheter i uthyrningsarbetet.

Fastigheten Långan 1 ägs av Folksam Sak.

För ytterligare information, kontakta Folksams pressavdelning:
Telefon: 08-27 20 40
E-post: press@folksam.se

Om Folksam
Folksam är ett kundägt företag. Vi erbjuder försäkringar och pensionssparande. Nästan varannan svensk är försäkrad hos Folksam och vi är en av Sveriges största kapitalförvaltare. Visionen är att våra kunder ska känna sig trygga i en hållbar värld. Läs mer på www.folksam.se

Följ oss på