Folksams livaffär ökar sin marknadsandel för femte kvartalet i rad

Folksams livaffär är fortsatt störst bland liv- och sparandeaktörer och ökar sin marknadsandel för femte kvartalet i rad. Det framgår av Svensk Försäkrings rapport för kvartal ett 2023 som släpptes idag.

– Vi kan se tillbaka på ett kvartal som präglats av ekonomisk oro och en fortsatt hög inflation vilket påverkat många människors ekonomi negativt. Att vår marknadsandel fortsätter att växa för femte kvartalet i rad är ett styrkebesked och en tydlig indikation på att hållbara sparformer där stabilitet och långsiktighet står i fokus är uppskattat, säger Katrin Röcklinger, chef affärsområde Liv på Folksam.

Läs hela Svensk Försäkrings rapport här.

För ytterligare information, kontakta Folksams pressavdelning:
Telefon: 08-27 20 40
E-post: press@folksam.se
 

Följ oss på