Folksams livaffär fortsätter växa

Folksams livaffär ökade sina marknadsandelar för fjärde kvartalet i rad och är fortfarande störst bland liv- och sparandeaktörer enligt Svensk Försäkrings rapport för kvartal fyra 2022 som presenterades idag.

– 2022 var ett turbulent år där Rysslands krig mot Ukraina resulterade i ett stort lidande för många människor. Både den globala och vår svenska ekonomi har påverkats negativt. På den individuella marknaden är det är en utmanande miljö för sparande med hög inflation och minskat sparutrymme. I skenet av detta är det glädjande att vi tar marknadsandelar. Stabila och långsiktiga sparformer skapar trygghet och det tror jag människor uppskattar i tider som dessa, säger Katrin Röcklinger, chef affärsområde Liv på Folksam.

Läs hela Svensk Försäkrings rapport här.

För ytterligare information, kontakta Folksams pressavdelning:
Telefon: 08-27 20 40
E-post: press@folksam.se

Om Folksam
Folksam är ett kundägt företag. Vi erbjuder försäkringar och pensionssparande. Nästan varannan svensk är försäkrad hos Folksam och vi är en av Sveriges största kapitalförvaltare. Visionen är att våra kunder ska känna sig trygga i en hållbar värld. Läs mer på www.folksam.se

Följ oss på