Folksam välkomnar Kinnarps till Gröna Skrapan i Gårda

Folksam har tecknat ett nytt hyresavtal med Kinnarps. Hyresavtalet omfattar ca 1200 kvadratmeter i Gröna Skrapan i Gårda, Göteborg. Utöver rena kontorslokaler planerar Kinnarps att skapa ett nytt showroom för befintliga och nya kunder att ta del av. Inflyttning är planerad i maj 2024.

– Jag vet att Kinnarps värdesätter hållbarhet högt och därför känns det väldigt roligt att nu välkomna dem till Gröna Skrapan med sin tydliga och genomgående hållbarhetsprofil. Jag är övertygad om att Kinnarps kommer att trivas bra i sina nya lokaler och att vi tillsammans kommer skapa bästa möjliga förutsättningar för dem att bedriva sin verksamhet, säger Jan Sterne, senior Asset Manager på Folksam Fastigheter.

Gröna Skrapan blev som första kontorsbyggnad i Norden miljöcertifierad på den högsta nivån, Platinum, enligt det internationella miljöbedömningssystemet LEED.

– För oss på Kinnarps är det viktigt att agera och välja hållbart i alla led, det gäller alla våra produkter men självklart även för lokalerna vi verkar i. Att flytta till Gröna Skrapan blir verkligen ett lyft för oss, Gårda är dessutom en expanderade och attraktiv del av Göteborg som ligger nära våra kunder. Att ha Folksam som hyresvärd med sitt tydliga kundfokus och hållbarhetstänk känns också väldigt bra, säger Peter Bjärtros, försäljningschef för Sverige på Kinnarps.

För ytterligare information, kontakta Folksams pressavdelning:
Telefon: 08-27 20 40
E-post: press@folksam.se

Om Folksam
Folksam är ett kundägt företag. Vi erbjuder försäkringar och pensionssparande. Nästan varannan svensk är försäkrad hos Folksam och vi är en av Sveriges största kapitalförvaltare. Visionen är att våra kunder ska känna sig trygga i en hållbar värld. Läs mer på www.folksam.se

Följ oss på