Folksam i nytt samarbete med Sveriges Psykologförbund

Folksam och Sveriges Psykologförbund har nyligen tecknat ett nytt avtal som innebär att förbundets drygt 12 000 medlemmar blir försäkrade hos Folksam. Samarbetet är ett viktigt steg för Folksam och Sveriges Psykologförbund i riktningen att utveckla och skapa medlemsnytta tillsammans.

Samarbetet innebär att förbundets medlemmar och studenter får en omfattande försäkring för hem och villa, samt förmånliga priser på tillval och andra försäkringsprodukter.

– Att Sveriges psykologförbund väljer att teckna avtal med Folksam är väldigt roligt, det känns bra att kunna erbjuda alla medlemmar en heltäckande försäkringsprodukt till ett attraktivt pris. Vi ser långsiktigt på vårt partnerskap och hoppas på sikt att kunna bidra ännu mer till förbundets medlemsnytta, säger Tobias Scharin, ansvarig Facklig försäljning på Folksam.

Avtalet börjar gälla från den 1 september 2024.

Om Sveriges Psykologförbund

Sveriges Psykologförbund är den fackliga yrkesorganisationen för psykologer, studerande vid psykologprogrammen samt disputerade i psykologi och pedagogik. Förutom att driva fackliga frågor arbetar de också med professionsfrågor som rör bland annat etik, psykologiskt ledningsansvar och specialistutbildning för psykologer. Förbundet bildades 1955, har cirka 12 600 medlemmar och är en del av Saco.

För mer information, kontakta Folksams pressavdelning:
08-27 20 40
press@folksam.se

Följ oss på