Folksam och Svensk Friidrott fortsätter lyckat samarbete

Svensk Friidrott och Folksam förlänger sitt samarbete. Avtalet sträcker sig fyra år fram till och med 2017. Samarbetet innebär en fortsatt satsning på Folksam Grand Prix.

Folksam blir i och med avtalet titelsponsor och namnsättare till Folksam Grand Prix och Folksam Challenge samt även fortsatt sponsor till landslaget och Finnkampen.
Folksam Grand Prix är friidrottens galaserie med tre högklassiga tävlingar per säsong. Här möts de bästa svenskarna med tufft internationellt motstånd.
– Vi engagerar oss i det som våra kunder bryr sig om och genom avtalet med Svensk Friidrott får vi möjlighet att arbeta vidare med en av Sveriges mest populära idrotter, samtidigt som vi befäster vår position som idrottens försäkringsbolag, säger Lars-Inge Svensson, chef för Folksam idrott.
Förutom engagemanget i Folksam Grand Prix kommer Folksam också att få rättigheter i Svensk Friidrotts övriga verksamhet.
– Folksam Grand Prix är mycket viktigt för friidrotten i Sverige och vi är glada för Folksams fortsatta engagemang. På galorna får de aktiva som vanligtvis inte har chansen att komma ut och tävla internationellt möjlighet att mäta sig med de bästa. Det är också en utmärkt chans för den svenska publiken att under tre sköna sommarkvällar få se våra stjärnor på hemmaplan, säger Tomas Riste, ordförande i Svensk Friidrott.
För ytterligare information:
Lars-Inge Svensson, chef för Folksam idrott, telefon 070-831 52 17
Andreas Jerat, presschef Folksam, telefon 0708-31 58 01

Följ oss på