Ny ansvarig för Investor Relations på Folksam

Juha Hartomaa blir ny ansvarig för Investor Relations på Folksam med dotterbolag. Han tillträder i mitten av augusti och kommer närmast från en tjänst som Account Director på Hill+Knowlton Strategies.

– Med Juha Hartomaa som ny ansvarig för Investor Relations vässar vi Folksams kommunikation ytterligare. Folksam vill vara en attraktiv affärspartner på den finansiella marknaden och med det följer att vår kommunikation ska vara börsfähig. Jag är glad att vi har knutit en så erfaren och välmeriterad kraft som Juha till oss, säger Erik von Hofsten, informationschef Folksam med dotterbolag.

Juha Hartomaa har gedigen erfarenhet av finansiell kommunikation, inte minst som rådgivare och konsult inom Investor Relations. Han kommer närmast från Hill+Knowlton Strategies och har tidigare bland annat arbetat på Intellecta Corporate, Nyhetsbyrån Direkt och Finanstidningen.

– Jag ser mycket fram emot att fortsätta utveckla Folksams finansiella kommunikation och bygga förtroende för och relationer med kapitalmarknadens aktörer. Det känns extra motiverande att göra det just hos Folksam som arbetar långsiktigt och ansvarsfullt för kundernas trygghet, säger Juha Hartomaa.

Tjänsten som ansvarig för Investor Relations är en del av Folksams informationsavdelning.

Juha Hartomaa efterträder Christopher Casselblad som har gått vidare till en nyinrättad roll som gruppchef för Koncernkontroll Analys hos Folksam.

För ytterligare information:
Juha Hartomaa, telefon 0708-93 50 03
Erik von Hofsten, informationschef Folksam med dotterbolag, telefon 0722-30 20 26

Senaste inläggen i sociala medier

Twitter

Folksams bloggar

2021-08-26

Nu i veckan anordnas en konferens med fokus på hjärnskakningar inom idrotten. Folksam försäkrar nio av tio idrottare i Sverige, vilket gör att...

2021-07-19

Se hit alla ryttare! Är hjälmen bra? Som alltid när vi testar hjälmar är det omöjligt att veta i förhand vilken hjälm som kommer bli bäst....

2021-07-14

Bara var tredje fyraåring åker bakåtvänt. Redan vid tre års ålder vänder 20 procent av svenska föräldrar sina barn framåt i bilen. Detta ...

Följ oss på