Folksam i topp när Konsumenternas jämför villaförsäkringar

Folksam försäkrar cirka 450 000 villor, radhus och kedjehus i landet. Och nu kan de som har Folksams villaförsäkring Stor känna sig extra trygga – försäkringen hamnar i topp i Konsumenternas Försäkringsbyrås nya jämförelse av villaförsäkringar.

Konsumenternas Försäkringsbyrå har jämfört villaförsäkringar från de större försäkringsbolagen i landet. Folksams villaförsäkring Stor intar topplaceringen med en totalpoäng på 4,2 av fem möjliga.

– Vi engagerar i oss i det som våra kunder bryr sig om och har utvecklat villaförsäkringen utifrån kundernas behov. Att en oberoende undersökning nu visar att vi erbjuder den bästa villaförsäkringen på marknaden är väldigt glädjande, och ett kvitto på att våra villakunder kan känna sig trygga med sin försäkring, säger Peter Ek, produktutvecklare Folksam.

Se film på YouTube:

Hela jämförelsen av villaförsäkringar finns på Konsumenternas webbplats:
http://bankforsakring.konsumenternas.se/sidfot/om-oss/aktuellt/basta-villaforsakringen

Bakom Konsumenternas Försäkringsbyrå står Konsumentverket, Finansinspektionen och Svensk Försäkring. Hos Konsumenternas Försäkringsbyrå kan alla privatpersoner kostnadsfritt skaffa sig opartisk fakta och få vägledning inom bank, finans- och försäkringsområdet.

Hösten 2013 jämförde Konsumenternas hemförsäkringar och även då intog Folksam en topplacering med Hemförsäkring Stor som fick bäst betyg av de granskade försäkringarna.

Läs mer om Folksams villaförsäkring på www.folksam.se.

För ytterligare information:
Peter Ek, produktutvecklare Folksam, telefon 0708-31 69 08
Lotta Örtnäs, pressekreterare Folksam, telefon 0708-31 67 66

Följ oss på