Folksam i topp när Konsumenternas Försäkringsbyrå jämför barnförsäkringar

Nu kan de som har Folksams barnförsäkring känna sig extra trygga – försäkringen tar förstaplatsen i Konsumenternas Försäkringsbyrås jämförelse av barnförsäkringar. 

När Konsumenternas Försäkringsbyrå i veckan presenterade sin uppdaterade ranking för barnförsäkringar intar Folksams individuella barnförsäkring  topplaceringen och Folksams gruppbarnförsäkring tar förstaplatsen bland gruppförsäkringarna.

– Det mest värdefulla vi har är barnen, därför ska de också ha det bästa försäkringsskyddet. Av engagemang för våra kunder har vårt mål varit att ta fram Sveriges bästa barnförsäkring. Att en oberoende undersökning nu visar att vi erbjuder den bästa barnförsäkringen på marknaden är väldigt glädjande och ett kvitto på att vi lyckats, säger Victoria Mattes, Folksams barnförsäkringsexpert.

Vid årsskiftet lanserades Folksams förbättrade barnförsäkringar. De är betydligt mer omfattande än tidigare och innehåller högre ersättningsnivåer.

Hela jämförelsen av barnförsäkringar finns på Konsumenternas webbplats:
www.konsumenternas.se/forsakring/olika-forsakringar/om-barnforsakringar/jamfor-barnforsakringar

Bakom Konsumenternas Försäkringsbyrå står Konsumentverket, Finansinspektionen och Svensk Försäkring. Hos Konsumenternas Försäkringsbyrå kan alla privatpersoner kostnadsfritt skaffa sig opartisk fakta och få vägledning inom bank, finans- och försäkringsområdet.

Läs mer om Folksams barnförsäkring på folksam.se/barn

För ytterligare information:
Victoria Mattes, Folksams barnförsäkringsexpert, telefon 0734-39 34 72
Lotta Örtnäs, pressekreterare Folksam, telefon 0708-31 67 66

Följ oss på