Fortsatt avkastning i topp för Folksam LO Pension

Folksam LO Pension fortsätter att leverera långsiktigt god avkastning till sina kunder.
I en färsk jämförelse av 13 fondförsäkringsföretag gav Folksam LO Pension med 24,3 procent i totalavkastning högst avkastning under förra året

– Vår ambition är att alla kunder ska få en schysst pension. Med det menar vi en god avkastning över tid, låga avgifter och ansvarsfulla placeringar, säger Mia Liblik, VD Folksam LO Pension.

Liksom i fjol så toppar Folksam LO Pension nyhetsbrevet Risk och Försäkrings årliga jämförelse av 13 fondförsäkringsbolag, med en avkastning inom fond på 24,3 procent. Den genomsnittliga avkastningen bland de jämförda bolagen var 19 procent.

En av bolagets hörnstenar är långsiktighet och ett kvitto på det är avkastningen sett över tid. Bland de jämförda bolagen så ligger Folksam LO Pension i topp, både när det gäller 15, 10 och 5 år. Avkastningen på 15 år (2005 – 2019) var 8,4 procent, på tio år 9,9 procent och på 5 år 9,6 procent.

– Det känns naturligtvis fantastiskt att kunna visa våra kunder att hos oss fått en god avkastning över tid. Särskilt i dessa mer oroliga börstider. Dessutom når vi de här avkastningsnivåerna på ett ansvarsfullt sätt genom att erbjuda fondförsäkring med tydlig hållbarhetsprofil. Det är schysst pension. Så visst är vi stolta, säger Mia Liblik.

Följ oss på