Daniel Barr ny generaldirektör för Pensionsmyndigheten

Regeringen har utsett Folksams produktdirektör Daniel Barr till ny generaldirektör för Pensionsmyndigheten.

– Jag är glad för Daniel Barrs del men även stolt för att en av Folksams chefer utnämns till generaldirektör. Jag önskar Daniel varmt lycka till med sitt uppdrag, säger Folksams vd och koncernchef, Jens Henriksson.

Daniel Barr kom till Folksam 2014 med uppdrag att leda införandet av Solvens 2. Därefter har han haft olika roller bland annat som ekonomidirektör. 2016 blev Daniel Barr chef för produktorganisationen. Han har även lett Folksamgruppens interna arbete kring införandet av det nya tjänstepensionsdirektivet.

En översyn av produktorganisation kommer nu att inledas. Barr tillträder tjänsten som generaldirektör för pensionsmyndigheten den 15 oktober.

Läs mer på regeringen.se 

För mer information:

Folksams pressjour, 08-772 66 60

 

 

 

Följ oss på