Folksam LO Pension instiftar hållbarhetspriset Ledstjärnan

Folksam LO Pension vill lyfta fram den som gör skillnad på sin arbetsplats. Därför instiftar nu Folksam LO Pension hållbarhetspriset Ledstjärnan.

Prissumman är på 50.000 kronor och priset kommer att delas ut vartannat år, med start under hösten 2019. Priset kommer att gå till den ledstjärna som verkligen gjort skillnad inom hållbarhet, jämställdhet, jämlikhet eller schyssta arbetsvillkor. Genom engagemang, goda idéer och kraftfull argumentation kan var och en av oss förändra villkor, skapa nya möjligheter och visa vägen till en mer jämlik och hållbar framtid.

–Vi vill lyfta fram människor som visar vägen och verkligen agerar för att göra skillnad, inte bara för sig själv utan för alla. Helt enkelt de personer som i vardagen är ledstjärnor för oss andra, säger Mia Liblik, vd för Folksam LO Pension.

Hållbarhet har hög prioritet och Folksam LO Pension arbetar för schyssta villkor i de bolag våra utvalda fonder placerar pensionspengarna i och vi uppmuntrar fri och öppen diskussion för att skapa hållbar förändring.

Kravet för nominering är att personen är medlem i ett LO-förbund.

För ytterligare information

Folksamgruppens pressjour

08- 772 66 60

Följ oss på