Josef Halldelius ny chef för Folksams motoraffär

Josef Halldelius tillträder den 1 maj tjänsten som ny sektionschef för Folksams motoraffär inom affärsområde Sak.

Josef kommer närmast från tjänsten som affärsansvarig för Nordisk partneraffär inom motor på If. Han har även varit chef för If partnermotor Sverige samt varit med och lett utvecklingen av sjukvårdsförsäkringen If Care.

– Jag är mycket glad över att hälsa Josef välkommen till Folksam och affärsområde Sak. Han kommer att bidra med värdefull kompetens, erfarenhet och nya perspektiv på strategiska frågor i det som för Folksam är en mycket viktig del av vår affär, nämligen motor och partneraffär motor. Jag är övertygad om att Josef blir en efterlängtad förstärkning till ledningsgrupp och medarbetare inom affärsområde Sak, säger Elisabeth Sasse, affärsområdeschef AO Sak.

Följ oss på