Folksams livaffär fortsatt störst bland liv- och sparaktörer

Folksam livaffär är fortsatt störst bland liv- och sparaktörer, det framgår av Svensk Försäkrings rapport för det andra kvartalet 2023 som presenteras idag.

 – Även årets andra kvartal präglades av ekonomisk oro och att det är många i Sverige som har det väldigt tufft är ingen hemlighet. Att Folksams livaffär är fortsatt störst är naturligtvis positivt men vi ser också att allt fler personer behöver sina sparpengar för att klara sin ekonomiska vardag vilket påverkar hela branschen inklusive oss, säger Katrin Röcklinger, chef affärsområde Liv på Folksam.

Läs hela Svensk Försäkrings rapport här.

För ytterligare information, kontakta Folksams pressavdelning:
Telefon: 08-27 20 40
E-post: press@folksam.se

Om Folksam
Folksam är ett kundägt företag. Vi erbjuder försäkringar och pensionssparande. Nästan varannan svensk är försäkrad hos Folksam och vi är en av Sveriges största kapitalförvaltare. Visionen är att våra kunder ska känna sig trygga i en hållbar värld. Läs mer på www.folksam.se.

Följ oss på